EPAM ponownie wybrany „Najlepszym miejscem pracy w IT”

Firma EPAM Polska po raz kolejny uzyskała najlepszy wynik wśród uczestników badania AudIT i zdobyła tytuł „Najlepsze Miejsce Pracy w IT”. To drugi rok z rzędu, kiedy EPAM otrzymał prestiżowe wyróżnienie przyznawane przez magazyn Computerworld.

Prowadzone przez Computerworld cykliczne badanie, to wyczerpująca i rzetelna analiza poziomu zaangażowania oraz satysfakcji pracowników IT w organizacji.

Przeanalizowane przez organizatorów AudIT dane pokazują, że EPAMersi są zadowoleni ze swojej pracy oraz relacji z członkami zespołu firmy. Cenią sobie dostępność i otwartość zarządu oraz przełożonych. Mimo panującej pandemii i pracy zdalnej wysoko oceniają atmosferę oraz komunikację wewnętrzną w EPAM.

Jak wynika z badania, nasi pracownicy cenią sobie prestiż i silną pozycję rynkową EPAM oraz  utożsamiają się z filozofią firmy. Mają świadomość celów i kierunku, w jakim podąża firma, i wierzą w jej sukces na rynku.

Szczegóły na temat badania i rezultatów osiągniętych przez EPAM Polska dostępne są na stronie Computerworld Polska